MALATYA / YAZIHAN - Yazıhan Çok Programlı Anadolu Lisesi

"Ben Her Yerde Varım" projesi çalışma planı doğrultusunda devam etmektedir.

ERKEKLER

Alperen can şatır 200m malatya Şampiyonu

Deniz Ekiz 200 m malatya 2.si

Alperen can şatır 400m malatya Şampiyonu

Deniz Ekiz 100m malatya Şampiyonu

KIZLAR

ılgın Kaya 100m malatya Şampiyonu

Ilgın Kaya 200m malatya Şampiyonu

Alperen Can ŞATIR Masa tenisi Malatya Şampiyonu

Mrt

Öğretmenimiz Ahmet Seyfettin POLAT rehberliğinde Okulumuz Tarım Alanı öğrencileri Budama yaptı. Katkılarından dolayı İlçe Tarım Müdürü Zafer TANRIVERDİ'ye ve kuruma teşekkür ederiz.

1) Berfin Yalman1500 m koşu da malatya 1.si

400m  de malatya 2. Si

2) Nihat 100m malatya 2.si

3) Mehmet fatih Gulle de malatya 2. Si

4) Meryem sultan 3000m yürüyüş de malatya  2.si

5) Nurullah 1500m de malatya 3.sü

6) Neriman 3 adım atlama malatya 3.sü

7) Ali Beyaz cirit malatya 3.sü

8) uğur Güler uzun atlama malatya 3.sü

9)Nazar Beyaz Citit Malatya 1.si

10)Nurullah 1500m malatya 3.sü

11)Neriman 800m malatya 3.sü

12)Mehmetcan 800m malatya 4.sü

Mrt

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum projesi kapsamında tüm öğrencilerimize yönelik eğitim verildi. Projede görevli olan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı diyetisyenler Ceren KOÇLARDAN ve Kardelen KUTLU tarafından verilen eğitim büyük bir beğeni ile izlendi.

Ara

ÇEDES projesi kapsamında ayın değeri olan "sorumluluk ve Öz Güven" duygusunu geliştirmek amacıyla İlçemizdeki okullar, İlçe Müftülüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliği içerisinde geliri GAZZE' deki çocuklara ulaştırılmak üzere kermes düzenledik. Toplanan 133.355 TL İlçe Kymakamımız Sayın Rabia YURDAKUL ve İlçe Milli eğitim Müdürümüz Sayın Sadun KILINÇ tarafından İlçe Müftümüz sayın Abdullah SUCU'Ya teslim edilmiştir. Toplanan gelir Diyanet Vekfı tarafından GAZEE' li çocuklara ulaştırılacaktır.

Ara

09.110.2023 tarihinde okulumuz Tarım Alanı öğrencilerini uygalama alanı için 80 dönümlük arazide arpa ekimi gerçekleştirdik. Ekim programımıza Yazıhan İlçe Kaymakamı sayın Rabia YURDAKUL, İlçe Belediye Başkanımız Sayın Nevzat ÖZTÜEK, Malatya İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Behçet BAKIR, il Milli eğitim Müdürü Yardımcısı Sayın Mehmet Ali AVŞAR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sadun KILINÇ , daire müdürüleri halkımız ve öğrencilerimiz katıldı.

Ara

29 ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yılı'nın İlçe Kutlamaları Okulumuz tarafında hazırlanan program ile kutlandı. Program Yazıhan İlçesi Atlı Cirit Sahasında gerçekleştirildi. Program İlçe Kaymakamımız Sayın Rabia YURDAKUL ve İlçe Belediye Başkanımız Sayın Nevzat ÖZTÜRK'ün hsalkın bayramını kutlaması ilşe başladı.

İlçe Kaymakamımız Sayın Rabia YURDAKUL'un günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından şiirler, oratoryo, Atatürk Resmi tamamlama, müzik gösterisi, halkoyunları ekibimizin gösterisi, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi, atlı cirit kulübünün cirit gösterisi sonucunda program sona erdi.